Marketingzseni Marketingiskola Marketingmernok

Felhasználási feltételek

Az Ön személyes adatainak védelme, használata


A www.marketingiskola.hu weboldalt az IMX Marketing Bt. üzemelteti. (Adatkezelési nyilvántartási szám: 02418-0001)
A Marketingiskola igénybevétele regisztrációhoz kötött, melynél adatokat kérünk Öntõl.

Az Ön által megadott kapcsolattartásra szolgáló adatokat megfelelõ elõvigyázatossággal tároljuk, és kizárólag a következõ célokra használjuk:

a) Értesítések és hírek küldése a Marketingiskolával, annak szolgáltatásaival, lényegesebb változásokkal, fejlesztésekkel, újabb szolgáltatások hozzáadásával kapcsolatban.

b) Más, megítélésünk szerint Önt valószínûleg érdeklõ információk, ajánlatok küldése, a Marketingiskolához kapcsolódó témakörben.

A Marketingiskola soha, semmilyen indokkal vagy módon nem küld ki kéretlen e-maileket (SPAM). Kizárólag olyan email címekre küldünk ki e-maileket, amelyeknek a tulajdonosa a weboldalaink egyikén történõ regisztrációval és a weboldal Felhasználási feltételeinek elfogadásával erre engedélyt adott. Amennyiben úgy gondolja, hogy kéretlen levelet kapott tõlünk, vagy valakitõl, aki a Marketingiskola képviselõjének adja ki magát, kérjük értesítsen minket a kapcsolat@imx.hu email címen, és mi haladéktalanul kivizsgáljuk az ügyet. A vizsgálat segítése érdekében kérjük, adjon meg minden részletet, amit csak tud, és továbbítsa nekünk az Ön által kapott e-mailt teljes egészében.

A Marketingiskola nem adja el, nem adja bérbe és semmilyen formában nem bocsájtja rendelkezésére az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek, és nem vállal kiküldést külsõ cégek vagy személyek számára vagy nevében. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetõvé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.


Leiratkozás

Bármikor leiratkozhat a listánkról, és ebben az esetben nem fog tõlünk semmilyen további információt, ajánlatokat kapni, azonban egyes ingyenes szolgáltatásoknál elõfordulhat, hogy ezzel egyben lemond az ingyenes szolgáltatás további használatának jogáról is.


Változtatások

Bármely olyan változásról, amely lényeges változást okoz a szolgáltatás vagy az adatkezelés módjában, a Marketingiskola értesítést küld Önnek az Ön által megadott email címre. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy nem fogadja el a megváltozott feltételeket, akkor ezt az email értesítéstõl számított 8 napon belül jelezheti a kapcsolat@imx.hu ügyfélszolgálati email címen. Ebben az esetben az Ön adatait töröljük a rendszerbõl, és ezzel a két fél közötti kapcsolat és bármilyen követelés megszûnik. Amennyiben Ön az értesítéstõl számított 8 napon belül nem jelzi, hogy nem fogadja el a megváltozott feltételeket, akkor azokat elfogadottnak tekintjük.


Biztonság

A Marketingiskola.hu-ra bevitt adatokat saját szerverünkön, megfelelõ biztonsági intézkedések mellett tároljuk. Az adatokról minden nap biztonsági másolatot készítünk, amelyet más, hasonlóan biztonságos szervereken is tárolhatunk, arra az esetre, ha valamilyen technikai vagy emberi hiba miatt megsérülnének a saját szerverünkön tárolt adatok. A regisztrációval felhasználóink elfogadják, hogy adataikat az ebben a dokumentumban leírt módon tároljuk és kezeljük.

A Marketingiskola a Magyar Köztársaság területén érvényes jogszabályok szerint mûködik, bármilyen vitás kérdésben a Magyar Köztársaságban érvényes jogszabályok a mérvadók.


Felelõsség

A Marketingiskola.hu nem vállal felelõsséget a Marketingiskola.hu honlap használatából eredõ közvetett vagy közvetlen károkért.


Szerzõi jogvédelem

A Marketingiskola.hu honlapján elérhetõ minden anyag szerzõi jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintõ szerzõi jogokat és a szellemi alkotásokhoz fûzõdõ egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

A Marketingiskola.hu-n található anyagokat kizárólag a Marketingiskola.hu elõzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részben másolni, továbbítani, módosítani, nyilvánosan közzétenni, elõadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.


A használat díja

A Marketingiskola használati díja a Regisztrációs oldalon leírtak szerint alakul.
A díj tartalmazza a Marketingiskola korlátlan használatát a belépés aktiválásától számított 1 évig.
Az 1 év leteltével a mindenkori alapdíj (vagyis nem a kedvezményes díjak, hanem a normál ár) 20%-áért megújíthatja elõfizetését újabb egy évre.
A Marketingiskola anyagai folyamatosan frissülnek, így minden belépéskor Ön a legfrissebb verziót fogja látni.

A díj nem tartalmazza a személyre szóló konzultációt, akár online, akár személyes vagy telefonos formában.